Brandelt web és mobilalkalmazás

A Padthai Wokbár hálózat a vírusveszély kedzetén felismerte, hogy a kontaktementes átadásra, valamint a vásárlók gyors és kényelmes kiszolgálására kell, hogy helyezze a hangsúly.

A PreDeem mobilfizetési platformjával saját mobilalkalmazást indított el, amit azóta a visszajelzések alapján tovább is fejlesztett. Hamarosan mindenki számára elérhetővé válik a Padthai-nál már megszokott egyedi igényekhez 100%-ig igazítható webes felületen működő digitális előrendelési felület.

Simon Gergely a Padthai társalapítójának véleménye:

A Padthai digitális rendelési szolgáltatásainak teljes tárházát kínálja ügyfelei részére, így a mobiltelefonról történő előrendelése is vásárlóink kényelmét szolgálja, ami saját applikációban biztosítunk számukra.

Mire használhatod?

Előrendelés felvétele okosktelefonról

Bárhol, bármikor elérhetik ügyfeleid rendelési felületeted, legyen az egy QR kód mögött vagy akciós termékeid egy post üzenetben.

Digitális menü az asztalokon tableten

Gyorsítsd fel a rendelések leadását, add tablet-en aktuális kínálatotokat, legyen az hotel minibár vagy egy étterem menüje.

TV-n is megjelenítheted kínálatodat

Vetítsd ki kijelzőre kínálatodat, helyezd el a QR kódot és sorban állás nélkül szolgáltad ki vásárlóidat, gyorsan és kényelmesen.

Minden egy helyen

A Platform

A legújabb technológiai platformot biztosítjuk a bolton kívül történő átvételhez. Ügyfélorientált alkalmazás és egy kulcsrakész - érintkezés mentes átadás, amely teljes körű szolgáltatást kínál az üzleteknek.

PreDeem a Te üzletedhez igazítva

Üzletláncból álló vállalkozások is használhatják a PreDeem platformot saját logójukkal, márkanevükkel. Egyedi igény szerint web és mobilalkalmazást is biztosítunk, ahogy a Padthai Wokbár-nak is elkészítettük.

Mindenkinek kényelmes

Egyszerű online mobil- és internetes rendelés, a webes alkalmazáson keresztül növelheted az előrendeléseid számát. Az ügyfeleid pedig pár lépéssel kényelmesen rendelhetnek.

Smart menü és virtuális kioszk

Teljes online rendelési megoldás éttermi menühöz az applikáción, mobilon vagy tableten keresztül. Egyszerű és gyors rendelési lehetőséget biztosítunk.

Érintkezés mentes átadás

Első osztályú, automatizált, érintkezés mentes átvételt kínálhatsz vendégeidnek. A kényelmes és gyors kiszolgálással arányosan árbevétel növekedés érhető el.

A Te ügyfeleid!

Hozzáférést biztosítunk az összes ügyféladathoz. Folyamatos közösségi média megjelenéseinkkel folyamatosan bővülő ügyfélkört szerzünk partnereink számára.

PREDEEM INNOVATION LTD.
Winnigton House, 2 Woodberry Grove,
LONDON, UK N12 0D
support@predeem.com 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el